Våra bokade kurser med Jens Palmqvist ställdes in med kortaste möjliga varsel eftersom Jens ringde natten till Fredag och avbokade sina åtaganden pga. personliga skäl. Lösningen fick bli den att Måndagens träning med de mer avancerade ekipagen fick ställas in, medans Söndagens träning sköttes av Anna Qvarfort assisterad av Ann.

Vädergudarna log emot Lillegården och dagen flöt på utan bekymmer, och samtliga ekipage och andra deltagare föreföll mkt nöjda med dagen och kände nog att dom fått ett och annat att tänka på i sin fortsatta träning.

Vi på Lillegården tackar självklart Anna Qvarfort för att hon kunde och ville ställa upp, och dessutom gjorde med sådan bravur att vi redan fått önskemål om att hon skall komma tillbaka..!

Och, Tack till samtliga deltagare, och vi ber om ursäkt till er som inte fick gå den kurs ni bokat och er kursavgift betalas självklart tillbaka omgående!

Tyvärr blev det inga kort under dagen eftersom lösningens art skapade visst kaos och kameran helt enkelt inte fick följa med ut i marken, men vi hoppas på att samtliga ekipage kommer tillbaka så att vi får flera tillfällen!!!